NoRiskSecurity

Is het adres voor Beveiliging en Bewakingsdiensten!

Evenementenbeveiliging.


Bent u op zoek naar evenementenbeveiliging of organiseert u binnenkort een feest? NoRiskSecurity heeft al vele jaren ervaring in evenementenbeveiliging en is zo in staat u professioneel te ondersteunen waardoor de sfeer aangenaam is en blijft.

Niet één situatie is hetzelfde. Dat vereist een gerichte aanpak van zowel kleinschalige als meer grootschalige evenementen. NoRiskSecurity heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van festivals, kermissen, sportgala’s en andere soortgelijke evenementen waar veel publiek op de been is.

Wij beschikken over ervaring met het aansturen, controleren en beveiligen van evenementenbeveiliging waarbij een team van op elkaar ingespeelde beveiligers ervoor zorgt dat u een gastvrije en de-escalerende aanpak ontvangt. Daarnaast voldoen onze beveiligers aan alle mentale en fysieke eisen die men mag verwachten in deze branche: om massa te kunnen aansturen, is gewicht nodig. In die zin hebben wij een aantal zwaargewichten voor u klaar staan voor bijvoorbeeld een vechtsportevenement.
Bij ons is uw evenementenbeveiliging in goede professionele handen en zorgt onze samenwerking met u ervoor dat het een geslaagd evenement wordt.Vechtsportevenementenbeveiliging.Vechtsportgala’s zijn, net als andere evenementen waar veel bezoekers op afkomen, een grote uitdaging voor veel gemeentes. 

Om alles in goede banen te leiden wordt bij zulke evenementen een grote groep beveiligingsmedewerkers ingezet. 

Zo wordt bij binnenkomst effectief gecontroleerd en gevisiteerd. 

Daarnaast wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever toegezien op de ordebewaking op het terrein zelf gedurende de evenementen.

Alleen door hoge eisen te stellen aan uw en onze veiligheid kan NoRiskSecurity een vechtsportgala in goede banen leiden van begin tot eind. 

Wij werken hierbij altijd in samenspraak met de organisatie, gemeente en politie. 

Bij grote evenementen en vechtsportgala’s wordt alles in het werk gesteld om continuïteit van deze specifieke beveiligingswerkzaamheden te behouden. 

Dit geeft vertrouwen bij opdrachtgevers en bezoekers. 

NoRiskSecurity heeft de kennis en ervaring in huis van beveiliging van tal van vechtsportevenementen in diverse gemeentes.

 
 
E-mailen
Bellen
Info