Contactgegevens:                                              Tel: 06-19669666                                                       E-mail: info@norisksecurity.nl                     

 

Persoonsbeveiliging.

Vandaag de dag is de vraag naar persoonsbeveiliging groter dan ooit. Als bestuurder van een onderneming of publiek bekend persoon (VIP), topsporter of bestuurder kan de tegenwoordige media-aandacht de privacy en veiligheid in gevaar brengen. Onze gecertificeerde persoonsbeveiligers dragen dag en nacht zorg voor uw veiligheid. Deze vorm van beveiliging is maatwerk op het hoogste niveau. Het is van het allergrootste belang om de veiligheid van de betreffende persoon maar ook van zijn of haar gezin te garanderen. Onze ervaren persoonsbeveiligers maken op maat een inventarisatie van de mogelijke risico’s en er worden aanbevelingen gedaan, terwijl de privacy zoveel mogelijk wordt gewaarborgd en de dagelijkse activiteiten ongestoord kunnen plaatsvinden. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van onze chauffeursdiensten waarbij NoRiskSecurity u veilig vervoert van A naar B.

NoRiskSecurity verleent ook diensten op het gebied van tourmanagement. Uiteindelijk is beveiliging mede bepalend voor het succes van een tour. Zo kan een artiest zijn aandacht geheel richten op zijn of haar optredens. En daar gaat het tenslotte om.


 Objectbeveiliging.

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is niet meer exclusief bedoeld voor enkel ‘s nachts of in de avonduren.  Ook overdag is professioneel toezicht noodzakelijk op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen. NoRiskSecurity levert maatwerk als het gaat om bewaking van locaties. Wij bieden u daarbij allereerst een zeer gericht advies, helemaal toegespitst op uw specifieke wensen en omstandigheden. Een goede sleutelregistratie is belangrijk. Hier komt objectbeveiliging in beeld om het gehele traject in veilige banen te leiden.  Alle werkinstructies in uw specifieke situatie worden in nauwe samenwerking met u opgesteld waarin uw wensen en eisen worden vertaald naar zowel algemene als gerichte werkinstructies van onze beveiligers. Daarnaast zijn de beveiligers van NoRiskSecuity bekend met het bedienen van toegangscontrole- en camerasystemen.  Afhankelijk van de eisen die worden gesteld aan een bepaald object van beveiliging worden door NoRiskSecurity aanvullende trainingen en opleidingen verzorgd.  Hierbij valt te denken aan EHBO, Bedrijfs Hulp Verlening (BHV), eigendomscontrole en visitatie, brandpreventie, bomverkenning, omgaan met agressie en Front Office Trainingen.

De objectbeveiliger is naast een professionele beveiliger ook een gastheer namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten.  Representativiteit en goed communicerend vermogen zijn dan ook belangrijke eigenschappen waar een objectbeveiliger van NoRiskSecurity aan moet voldoen.


AD-HOC Beveiliging.

Er kunnen situaties ontstaan waarbij terstond beveiliging noodzakelijk is. U kunt hierbij denken aan een stroomstoring, inbraak, storm schade aan uw pand, toezicht bij extreme weersomstandigheden, brand, etc. NoRiskSecurity is 24 uur per dag, 7 Dagen per week bereikbaar. U kunt ten alle tijde een spoed oproep bij ons plaatsen. Waar dan ook in Nederland, onze beveiligers zijn zo spoedig mogelijk bij u ter plaatse om uw pand, terrein, eigendom of dierbaren te beveiligen of te bewaken.