Contactgegevens:                                              Tel: 06-19669666                                                       E-mail: info@norisksecurity.nl                     

 

Uitvaartbeveiliging.

Het is bekend dat inbrekers overlijdensadvertenties afstruinen, op zoek naar adressen om toe te slaan. De inbraak gebeurt vaak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart, of juist tijdens die plechtigheid omdat inbrekers zeker weten dat er dan niemand is. Inbrekers worden steeds creatiever, maar ook steeds respectlozer. In hun zucht naar gemakkelijk geld worden steeds vaker de nabestaanden van een overledene bezocht. Mensen die al een verdriet te verwerken hebben en dan dit er ook nog eens overheen krijgen.

NoRiskSecurity biedt u een oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw huis tijdens de uitvaart bewaakt is. En mocht er dan toch wat gebeuren; u kunt ervan op aan dat wij ervoor zorgen dat uw bezittingen daar blijven waar ze staan: in uw huis. Wij beveiligen de eigendommen van uw dierbaren tijdens de uitvaartplechtigheid. Wij zijn zeer professioneel, betrouwbaar en zorgen voor uw huis en eigendommen. onze medewerkers ter plaatse, zorgen al voor een preventieve werking om en bij het huis. Kies voor een stukje veiligheid en niet voor mogelijk dubbel leed.


 

V.I.P Beveiliging.

In deze maatschappij is het voor een aantal personen noodzakelijk persoonlijke V.I.P. begeleiding in te schakelen. De bedreiging tegen hen in persoon of tegen hun familie is een te groot risico. NoRiskSecurity biedt u goed gekwalificeerde beveiligers aan. Representatief, discreet en serviceverlenend, zodat u zich op uw gemak blijft voelen.


 V.I.P. begeleiding wordt vaak ingeschakeld door:

  • Politici
  • Captains of industry
  • Directieleden van grote bedrijven
  • Vermogende personen
  • Personen waarvan hun mening niet door iedereen gedeeld wordt