Contactgegevens:                                              Tel: 06-19669666                                                       E-mail: info@norisksecurity.nl                     

 

Winkelbeveiliging.









Roofovervallen en brutale winkeldiefstal kosten de detailhandel jaarlijks honderden miljoenen euro’s. Voor medewerkers en klanten zijn berovingen een bedreiging van hun directe veiligheid vanwege helaas veel voorkomend agressief gedrag jegens winkelpersoneel of winkelend publiek.

Ervaren en gekwalificeerde medewerkers van NoRiskSecurity kunnen direct optreden bij calamiteiten en ervoor zorgen dat u geen onnodig omzetverlies hoeft te lijden als gevolg van bijvoorbeeld winkeldiefstal. NoRiskSecurity heeft al keer op keer bewezen door het inzetten van professionele winkelsurveillanten, een effectieve bijdrage hieraan te kunnen leveren. Met een vakkundig optreden en professionele uitstraling en een flinke dosis durf  zien wij erop toe dat uw winkel of winkelcentrum leuk blijft om in te werken en te winkelen. Het koopplezier van uw klanten blijft behouden. Onze veiliheidscoördinator zal gedurende uw opdracht fungeren als leidinggevende voor onze surveillanten en als uw adviseur. Wij werken met vaste contactpersonen.


Stand-by Teams

U kunt ook met meerdere winkels of winkelcentra ons Stand-by Team inhuren. Het team treedt op bij calamiteiten en zorgt mede dat dit kan worden voorkomen. Wilt u dat we u geheel vrijblijvend adviseren over wat we in uw situatie kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een kosteloos advies op maat voor uw winkel of winkelcentrum.

NoRiskSecurity garandeert u hiermee een goede en professionele beveiliging.

Transportbeveiliging.

In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle documenten en producten op een veilige manier getransporteerd. NoRiskSecurity volgt en begeleidt transporten en voertuigen met onopvallende auto’s van begin- tot eindpunt. Wij begeleiden en beveiligen voor u zowel nationale als internationale transporten.

Tijdens het vervoer staan onze professionele beveiligers voortdurend in contact met de meldkamer. Hiertoe zijn de auto’s voorzien van een compleet communicatiesysteem. Bij calamiteiten kan zo snel worden opgetreden en contact gelegd worden met de meldkamer en eventuele hulpdiensten. Ook kunnen de auto’s van NoRiskSecurity over een GPS- en noodoproep-systeem worden voorzien, waarmee de exacte locatie van dat moment kan worden vastgesteld. Een losse GPS-unit voor het te begeleiden voertuig behoort ook tot de mogelijkheden.

Als de zending of het transport veilig is aangekomen op de plek van bestemming, wordt een uitgebreide rapportage aan de opdrachtgever verstrekt van het verloop van de reis.

Uw zending of waardetransport verdient de grootste zorg, ook onderweg.